Анонси

           


          Наказ №199 "Про затвердження Переліку відомостей, що становлять службову інформацію"

          Назад


          УКРАЇНА

          ЧЕРНІГІВСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
          ДЕПАРТАМЕНТ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ

          Н А К А З

          « 14 » листопада 2014 року   м.Чернігів   № 199

          Про затвердження Переліку відомостей,
          що становлять службову інформацію

          Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», Указу Президента України від 05.05.2011 р. № 547/2011 «Питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації», Постанови Кабінету Міністрів України від 27.11.1998 року № 1893 «Про затвердження Інструкції про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави» (зі змінами) (далі – Інструкція №1893), Відомчого Переліку службової інформації, затвердженого наказом Міністерства соціальної політики України від 26.12.2011 № 567, з метою контролю за обігом документів, які містять службову інформацію

          НАКАЗУЮ:

          1. Затвердити Перелік відомостей, що становлять службову інформацію (далі - Перелік) Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації (далі - Департамент), до якого включити:

          1.1. З кадрових питань:

          1.1.1. Відомості про працюючих військовозобов’язаних та заброньованих, які не задіяні в особливий період до виконання мобілізаційних завдань.

          1.2. З мобілізаційних питань та питань у сфері цивільної (територіальної) оборони:

          1.2.1. Відомості про довгострокові та річні програми мобілізаційної підготовки організацій, установ і підприємств системи області.

          1.2.2. Відомості про основні показники з праці та кадрів, джерел забезпечення кадрами, потреб системи області на особливий період.

          1.2.3. Відомості щодо планування, звітності та організації практичного виконання заходів у сфері цивільної оборони, захисту від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, територіальної оборони за окремими показниками в цілому щодо системи області та регіональних органів управління.

          1.2.4. Відомості про методичні матеріали з питань мобілізаційної підготовки системи області.

          1.3. З питань зв’язку та автоматизованих систем:

          1.3.1. Відомості, що розкривають порядок допуску до автоматизованих систем (паролі користувачів інформаційних систем).

          1.3.2. Узагальнені відомості про осіб, що зберігаються у базах даних з проблем інвалідності (ЦБІ), Єдиний державний автоматизований реєстр громадян, що мають право на пільги (ЄДАРП), автоматизована система обробки пенсійної документації (АСКОПД/КОМТЕХ), система автоматизації діяльності відділів житлових субсидій "Наш Дім", бази даних отримувачів:
          - всіх видів державних соціальних допомог;
          - компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг в умовах підвищення цін і тарифів на послуги;
          - щомісячної адресної допомоги особам, які переміщуються з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції, для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг.

          2. Призначити відповідальною за організацію у Департаменті діловодства з документами, що містять службову інформацію, Харченко Тетяну Олександрівну – головного спеціаліста відділу зовнішніх зв’язків, автоматизації та програмування (у разі її відсутності відповідає інша особа, яка виконує обов’язки згідно з посадовою інструкцією); затвердити Список працівників Департаменту, які допускаються до роботи із справами, що містять службову інформацію згідно з Переліком та несуть персональну відповідальність за їх зберігання:

          2.1. З кадрових питань: директор Департаменту, начальник управління організаційно-кадрової роботи та роботи із зверненням громадян, начальник та спеціалісти відділу кадрової, правової та загально-аналітичної роботи.

          2.2. З мобілізаційних питань та питань у сфері цивільної (територіальної) оборони: директор Департаменту та його заступники згідно з розподілом функціональних повноважень, начальник відділу оплати праці, трудових відносин та експертизи умов праці та спеціаліст цього ж відділу, який на період тимчасової відсутності керівника виконує його обов’язки.

          2.3. З питань зв’язку та автоматизованих систем: директор Департаменту та його заступники згідно з розподілом функціональних повноважень, начальник та спеціалісти відділів зовнішніх зв’язків, автоматизації та програмування, у справах інвалідів, персоніфікованого обліку та здійснення контролю за призначенням та виплатою пенсій, адресних соціальних виплат – за напрямком діяльності та у межах повноважень.

          3. Встановити, що:

          3.1. Інформація, що міститься у Переліку – це відомості, які утворюються або знаходяться у володінні, користуванні, розпорядженні Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації.

          3.2. Обмеження Переліку не поширюється на інформацію, приховування якої загрожує життю і здоров'ю людей.

          3.3. До роботи зі справами, що містять службову інформацію допускаються працівники Департаменту, які мають безпосереднє відношення до цих справ із затвердженими Переліком та Списком, а до роботи із документами, що становлять службову інформацію – керівники та спеціалісти структурних підрозділів Департаменту, визначені згідно із вказівками, викладеними у резолюціях директора Департаменту.

          4. Зобов'язати працівників Департаменту, які працюють з документами, що містять службову інформацію дотримуватись вимог Інструкції №1893, заступників директора Департаменту згідно з розподілом функціональних повноважень – забезпечити дієвий контроль за виконанням у підпорядкованих структурних підрозділах вимог Інструкції №1893.

          5. Визначити таким, що втратив чинність, наказ головного управління праці та соціального захисту населення від 19.03.2014 № 32 "Про затвердження Переліку конфіденційної інформації головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, якій надається гриф обмеження доступу "Для службового користування".

          6. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

          Директор Департаменту   О.В.Русін

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах