Анонси

           



          Назад

          Питання соціального захисту інвалідів не залишається поза увагою

          Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації 22 жовтня 2015 року взято участь у Всеукраїнському семінарі з адаптації інвалідів у соціумі сьогодення, проведеного Чернігівською обласною організацією Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України».

          Тематикою семінару було привернення уваги суспільства до громадян з обмеженими можливостями, покращення їх соціального захисту. В черговий раз розглядалися питання соціального захисту, медичного та пенсійного забезпечення.

          Учасникам зібрання було надано детальні роз’яснення норм чинного законодавства щодо пільг та компенсацій інвалідам Чорнобиля, порядку забезпечення автомобілями та санаторно-курортним лікуванням тощо. На всі поставлені питання чорнобильці отримали обґрунтовані відповіді.

          У ході спілкування чорнобильці висловили побажання в напрямку врегулювання на законодавчому рівні питань видачі посвідчень особам, які проживали на території зони посиленого радіоекологічного контролю та мали посвідчення категорії 4, розширення пільг потерпілим дітям та постраждалим категорії 2.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Анкета для опитування щодо доступності публічних послуг у сфері соціального захисту населення

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах