Анонси

           



          Назад

          Привітали з 90-річчям Бориса Киричка

          Житель смт Дмитрівки, ветеран Другої світової війни, ветеран праці, краєзнавець Киричок Борис Гнатович 27 вересня зустрічав гостей, які заходили привітати його з поважним ювілеєм – 90-річчям від дня народження.

          З найкращими словами поваги та щирими побажаннями до оселі ювіляра завітав голова райдержадміністрації Віктор Міщук, який вручив імениннику Почесну грамоту за мужність у боротьбі з нацизмом у роки Другої світової війни, багаторічну сумлінну працю та з нагоди 90-річчя від дня народження та квіти.

          - Міцного Вам здоров’я, родинного тепла і затишку. Хай доля й надалі буде щедрою й прихильною до Вас, - привітав очільник району.

          Доля Бориса Гнатовича мережана нитками любові до своєї неповторної й багатогранної історії рідного краю, адже не лише за фахом, а за покликанням він історик.

          Автор книг: «Нариси з історії Дмитрівки», «Чернігівщина і пошта» (за цю книгу на XI Національній виставці отримав срібну медаль), «Глибоке коріння», «Товариш міністра» (за цю книгу на XIII Національній виставці в Одесі в 2012 році отримав бронзову посріблену медаль), «Не хлібом єдиним», енциклопедичного довідника «Чернігівщина» та ряду публікацій і дописів.

          А нещодавно вийшла книга «Прагненням до суспільних справ», де продовжено дослідження історії рідної землі. Це видання було подаровано у бібліотеки міста.

          Односельчани люблять, поважають і шанують Бориса Киричка. Протягом 35 років працював директором середніх шкіл, з них майже 30 років – у смт Дмитрівка. Пишаються ним і рідні. Говорять він дуже добра та порядна людина і є прикладом для наслідування молодому поколінню.

          Відділ інформаційної діяльності та комунікацій
          з громадськістю апарату райдержадміністрації

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах