Анонси

           



          Назад

          Відновлено харчування потерпілих дітей

          Із початком навчального процесу відновлено харчування дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи, у навчальних закладах, розташованих на радіоактивно забруднених територіях: Савинківській ЗОШ Корюківського району, Тимоновицькій ЗОШ Семенівського району, Дніпровській, Пакульській та Мньовській ЗОШ Чернігівського району. У Тужарській ЗОШ Козелецького району харчування дітей з початку року здійснюється майже безперервно. Загалом у зазначених закладах харчується 380 потерпілих дітей.

          Не забезпечуються харчуванням потерпілі діти у Неданчицькій ЗОШ Ріпкинського району (25 дітей), оскільки харчувальник, що надавав послуги у минулому році, відмовився надавати послуги, а через невеликий обсяг робіт важко знайти відповідального харчувальника.

          За час, упродовж якого харчування не здійснювалося, батькам потерпілих дітей виплачується компенсація. Розміри компенсації становлять від 180 до 190 грн в місяць залежно від вікової категорії.

          Наразі Мінсоцполітики розглядається питання збільшення розмірів цих коштів.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах