Анонси

           



          Назад

          Якість життя підопічних – головний пріоритет діяльності інтернатних установ області

          18 серпня під головуванням директора Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Олега Русіна відбулася нарада з керівниками інтернатних установ на базі Червоненського психоневрологічного інтернату.

          На порядку денному – підсумки роботи інтернатних установ системи соціального захисту населення області у поточному році: нагальні проблеми та перспективи розвитку закладів.

          Крім того, обговорено питання організації соціально-побутового, медичного обслуговування та умов проживання підопічних; підготовки установ до осінньо-зимового періоду 2017-2018 років.

          Також, учасники наради мали змогу ознайомитись з діяльністю Червоненського психоневрологічного інтернату, поділитися власним досвідом та перейняти досвід інших.

           

          Підводячи підсумки наради директор Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Олег Русін наголосив:

           

          – Основним пріоритетом діяльності установ є посилення соціального захисту та соціального обслуговування наших підопічних. І ми повинні покращувати умови їх проживання, забезпечувати якісний догляд та не допускати порушень їх прав. Адже, звернувшись свого часу до нас, вони довірили нам своє життя і здоров’я.  Тож давайте відповідально ставитись до виконання своїх обов’язків, забезпечуючи гідне життя нашим підопічним.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах