Анонси

           



          Назад

          На часі – стан готовності до осінньо-зимового періоду інтернатних установ

          19 вересня 2017 року на базі Ніжинського дитячого будинку-інтернату за участі заступника голови – керівник апарату обласної державної адміністрації Наталії Романової Департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації проведено виїзну нараду з керівниками інтернатних установ з питання «Про виконання Плану заходів з підготовки інтернатних установ до стабільної роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років».

          На порядку денному – стан підготовки установ до сталого функціонування в осінньо-зимовий період та посилення протипожежного захисту.

          Керівники інтернатних закладів прозвітували про стан підготовки установ, дотримання правил безпеки проживання підопічних. Також розглянуто інноваційні напрацювання по догляду за підопічними та обговорено питання реформування дитячих інтернатних закладів.

          Крім того, учасники наради мали змогу ознайомитись з діяльністю Ніжинського дитячого будинку-інтернату. Справжнім подарунком став флешмоб, організований вихованцями закладу, а також презентація документального фільму Вадима Антошина, виконавчого директора кіно-культурного мистецького центру з національно-патріотичного виховання дітей та молоді, «Нескорені духом», героями якого були і вихованці Ніжинського дитячого будинку-інтернату.

          У ході заходу Наталія Романова відзначила, що головне у роботі інтернатних установ – щоб людина не просто доживала в цих закладах, а мала мету жити. І ми повинні допомогти їй в цьому, розширити зону її можливостей для збереження та продовження її соціальної активності.

          Підводячи підсумки наради директор Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Олег Русін наголосив, що основним завданням в роботі установ є забезпечення безперебійного функціонування закладів в осінньо-зимовий період, у тому числі у складних погодних умовах та умовах надзвичайних ситуацій, передбачивши необхідні заходи по забезпеченню охорони життя і здоров’я наших підопічних. 

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах