Анонси

           



          Назад

          Соціальні партнери підвели підсумки виконання зобов’язань та уклали нову територіальну угоду

          Відповідно до узгодженого сторонами плану роботи 12 жовтня п.р. відбулося засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради.

          Згідно черговості, визначеної регламентом роботи територіальної ради,  засідання було проведено головуючим від сторони профспілок.

          Сторони партнерства розглянули питання виконання зобов’язань, передбачених Генеральною і регіональною угодами та визнали такими, що є невиконаними зобов’язання з погашення боргів із заробітної плати.

          У ході активного обговорення питань порядку денного соціальні партнери особливо зосередили свою увагу на реалізації програми професійної орієнтації молоді на здобуття актуальних на ринку праці професій та спеціальностей, реформуванні системи охорони здоров’я та забезпечення населення області лікарськими засобами і медичними послугами.

          Також було розглянуто проект територіальної угоди про регулювання основних соціально-економічних принципів та трудових відносин на 2017-2020 роки, який соціальні партнери схвалили і вирішили підписати на наступному тижні.

          Наступне засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради соціальні партнери запланували провести у березні-квітні 2018 року.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах