Анонси

           



          Назад

          «Сильні духом»

          «Сильні духом» - саме під такою назвою пройшла цьогорічна Спартакіада для людей з інвалідністю. Це не просто назва заходу, а стиль життя цих людей, які кожного дня доводять, що вони справді є рівноцінними членами нашого суспільства.

          Мета – привернення уваги чернігівської громади до проблем тих, кого доля позбавила повноцінного здоров’я, з одного боку, з іншого – зайвий раз відчути велич сильних духом та незламних, їхні перемоги в перший час над собою, їхнє непереборне бажання жити повноцінним життям.

          До участі у змаганнях долучилися 53 учасники з чотирьох областей України та білоруські гості. Той факт, що цьогоріч кількість учасників значно зросла, яскраво свідчить про те, що спартакіада дійсно потрібна. Адже дає можливість її учасникам вирватись із повсякденного життя, сповненого викликів і складнощів, згадати що таке спорт і азарт, а також щире і дружнє спілкування з однодумцями. Впродовж кількох незабутніх днів люди з обмеженими можливостями змагалися у таких видах спорту: пауерліфтинг, шахи, шашки, корнхол, буча, боулінг.

          Про те, що учасники змагань наповнені оптимізмом та жагою до нових звершень, свідчили їх посмішки – у них невпинне прагнення перемог, шлях до нових досягнень, адже усі учасники спартакіади – приклад сили духу. У кожному старті проявляють азарт, оптимізм і волю до перемоги. Хоча сама участь у змаганнях – це вже і є перемога. Сьогодні ці особливі люди доводять, що вони теж можуть працювати, творити, і навіть займатися спортом.

           
           
           
           

           

           

           

           

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах