Анонси

           



          Назад

          Оздоровлення чорнобильців на щоденному контролі

          Департаментом здійснюється щотижневий контроль за оздоровленням громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, що здійснюють місцеві управління соціального захисту населення.

          17 жовтня Міністерством соціальної політики України проведено селекторну нараду з цього питання, участь у якій брали представники Департаменту.

          На обліку для отримання путівок у 2017 році в місцевих органах соціального захисту населення станом на 15.10.2016 перебувало 12 потерпілих дітей-інвалідів та 1195 осіб постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи, віднесених до категорії 1, а у зв’язку із законодавчими змінами станом на 01.06.2017 – 1269 осіб.

          Виділені кошти дозволяють стовідсотково охопити оздоровчими послугами дітей-інвалідів (12), спинальників (3), та біля 80 % чорнобильців категорії 1.

          Місцевими органами соціального захисту населення вже укладено 925 тристоронніх договорів, отримано 46 гарантійних листи, за якими буде у подальшому укладено договори, за рекомендованим медичними закладами оздоровленням в осінньо-зимовий період. Задіяно 45 оздоровчих закладів для оздоровлення дорослих та дітей - інвалідів.

          Вже оздоровлено 800 чорнобильців, 72 - перебуває на оздоровленні.

          У 4 районах області оздоровча кампанія чорнобильців вже завершилася.

          Однак центральним органом влади поставлено завдання щодо повного цільового використання виділених коштів за відповідною бюджетною програмою.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах