Анонси

           



          Назад

          Проведено зустріч з активом громадських організацій чорнобильців

          24 жовтня 2017 року представники Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації взяли участь у спільному засіданні рад Чернігівської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» та Українського національного фонду допомоги інвалідам Чорнобиля.

          У черговий раз розглядалися питання соціального захисту, пенсійного та медичного забезпечення.

          Учасників зібрання було проінформовано про хід оздоровчої кампанії              2017 року за новим порядком оплати послуги. Також під час зустрічі обговорено питання підготовки відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС 14 грудня 2017 року. 

          У ході спілкування чорнобильці висловили свої побажання та пропозиції  в напрямку покращення санаторно-курортного лікування, зокрема, збільшення розрахунку вартості путівок, що дозволило б покращити побутові умови та харчування. Пропонувалися інші механізми щодо оздоровлення, зокрема, монетизація.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах