Анонси

           



          Назад

          Благодійний вечір-марафон "Промінь надії"

          Шановні !
          Звернутися до Вас нас спонукала ситуація, яка потребує надзвичайно швидкого вирішення, і вирішення якої можливе тільки при Вашій участі.

          У 2017 році в Чернігівській області реалізується проект придбання вкрай потрібного для області радіотерапевтичного комплексу, встановлення якого надасть можливість значно покращити якість надання медичної допомоги і збільшити тривалість життя онкологічних хворих.

          На сьогоднішній день реалізація даного проекту, загальна вартість якого становить 110 млн. гривень, опинилася під загрозою. До кінця року необхідно завершити будівництво та встановити радіотерапевтичний комплекс.

          Завдяки Вашій підтримці, спільним зусиллям влади і громадськості вдалося зібрати 82 млн гривень. За ці кошти проведена закупівля лінійного прискорювача та здійснено будівництво корпусу для його встановлення. Сума, яка необхідна для закупівлі ще двох складових радіотерапевтичного комплексу (комп'ютерний томограф та дозиметричне обладнання), без яких робота лінійного прискорювача неможлива, складає ЗО млн гривень.

          Звертаємося до Вас з проханням прийняти участь у зборі коштів для успішного завершення забезпечення онкохворих Чернігівщини обладнанням, який дарує надію на життя.

          Дякуємо за співпрацю та сподіваємося на Вашу підтримку.


          З повагою - головний лікар  В.О.Зуб.


          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах