Анонси

           



          Назад

          Дотримання трудового законодавства – основа злагоди в колективі

          Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації разом з іншими представниками органів влади 03 січня 2018 року взято участь у засіданні Трудового арбітражу, де було розглянуто колективний трудовий спір (конфлікт) між Козелецьким районним дочірнім агролісогсподарським спеціалізованим підприємством «Козелецьрайагролісгосп» та його найманими працівниками щодо забезпечення своєчасної виплати заробітної плати, створення умов для зростання продуктивності праці й забезпечення участі працівників в управлінні підприємством.

          Під час засідання з’ясувалося, що питання своєчасної виплати заробітної плати на підприємстві уже вирішено, поступово покращуються умови праці та побуту працівників. Для забезпечення участі найманих працівників в управлінні підприємством рішенням Трудового арбітражу рекомендовано внести зміни до статуту підприємства, оскільки діючим статутом не передбачено форми участі трудового колективу в ухваленні рішень щодо прийняття на роботу керівника, оцінки результатів його роботи, інших значущих питань управління підприємством.

          Однак, дотримання трудового законодавства, ведення соціального діалогу з метою досягнення домовленостей – є основою регулювання відносин та злагоди в колективі. Про дотримання законодавства рекомендували й учасники засідання Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах