Анонси

           



          Назад

          Уряд удосконалив порядок надання державної соціальної допомоги деяким категоріям осіб

          25 січня Уряд на своєму засіданні ухвалив постанову Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до порядків, затверджених постановами Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2001 р. № 1751 і від 22 лютого 2006 р. № 189”, якою внесено зміни до Порядку призначення і виплати державної допомоги сім’ям з дітьми, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України    від 27 грудня 2001 р. № 1751, стосовно визначення права на призначення допомоги на дітей одиноким матерям (батькам) у разі смерті одного з батьків.

          Також цією постановою Кабінету Міністрів України удосконалено порядок призначення та виплати тимчасової державної допомоги дітям, батьки яких ухиляються від сплати аліментів, не мають можливості утримувати дитину або місце проживання їх невідоме, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2006 року №189, у частині переліку документів, необхідних для призначення допомоги.

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах