Анонси

           



          Назад

          Про проведення виставки-ярмарку «Що може жінка!»

            Громадські організації «Спілка жінок Чернігівщини» та «Ліга ділових і професійних жінок України» запрошують взяти участь у XVI щорічній виставці-ярмарку «Що може жінка!», яка відбудеться 2-3 березня 2018 року у ТРЦ «Мегацентр» (пр-т. Миру, 49 / 2 поверх).
                 Захід відбудеться за підтримки Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА, Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА, Чернігівської міської ради, Державної організації «Регіональний фонд підтримки підприємництва по Чернігівській області», Чернігівської регіональної торгово-промислової палати, підприємства «Навчально-методичний центр» профспілок.
          Проведення цього заходу в переддень Міжнародного жіночого дня є справжнім  вісником  весни  в  нашому  місті вже  шістнадцять років і спрямоване на підвищення ролі жінок-керівниць, підприємниць, творчих особистостей, громадських діячок у соціально-економічному житті міста.
               Запрошуються до участі у виставці-ярмарку ініціативні, яскраві, талановиті, творчі жінки, які мають свій власний бізнес або очолюють підприємства, фінансові установи, громадські організації, культурні та освітні заклади, надають різноманітні  освітні  та  побутові  послуги, творчі особистості (майстрині, письменниці, художниці тощо).
          Під час проведення заходу відбудеться показ мод від дизайнерів вищих  професійних училищ м. Чернігова, презентація книжок місцевих авторів, різноманітні майстер-класи з рукоділля, перукарського мистецтва, візажу, флористики, концертна програма і інші цікаві заходи для дітей, жінок та всієї родини.
                У рамках виставки буде проведено конкурс для майстринь на кращий Чернігівський туристичний сувенір, переможниця якого отримає замовлення на виготовлення своїх сувенірів. На ярмарку буде можливість придбати ексклюзивні товари, вироби ручної роботи, прикраси, оригінальні подарунки  жінкам.
          За додатковою інформацією звертатися до куратора проекту Пекуровської Олени +38(097)2503056 та менеджера проекту Виговської Тетяни +38(063)3379815.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах