Анонси

           



          Назад

          Оздоровчу кампанію чорнобильців розпочато

          Розпочато цьогорічну оздоровчу кампанію постраждалих громадян. Місцевими управліннями соціального захисту населення вже укладено 5 договорів з постраждалими громадянами та санаторно-курортними закладами на послуги, отримано 231 гарантійний лист щодо згоди на оздоровлення постраждалих громадян. В оздоровчих закладах перебуває 2 особи, до кінця лютого має заїхати ще 3 особи.

          Довідково.

          На обліку в місцевих управліннях соціального захисту населення для отримання санаторно-курортних послуг перебуває 1287 постраждалих осіб, віднесених до категорії 1, та 12 потерпілих дітей з інвалідністю, інвалідність яких пов’язана з Чорнобильською катастрофою. За отриманням компенсації замість санаторно-курортної путівки звернулося 560 осіб.

          Міністерством соціальної політики України для забезпечення санаторно-курортними послугами постраждалих осіб області виділено 4,8 млн грн, з них 0,3 млн грн для виплати компенсації замість санаторно-курортної путівки.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах