Анонси

           



          Назад

          Відбулася чергова зустріч з чорнобильцями

          21 лютого 2018 року Департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації взято участь у спільному засіданні рад Чернігівської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» та обласного відділення Українського національного фонду допомоги інвалідам Чорнобиля.

          Основним питанням зустрічі було поліпшення соціального забезпечення чорнобильців.

          Департаментом проінформовано про фінансування програми соціального захисту постраждалих у 2018 році, в тому числі за напрямком «Оплата санаторно-курортного лікування громадянам, віднесеним до категорії 1, та дітей з інвалідністю, інвалідність яких пов’язана з Чорнобильською катастрофою», що найбільш турбувало учасників заходу.

          Приводом для обговорення стало зменшення коштів на цей рік. Якщо у минулому році дану послугу отримали всі бажаючі, які мали законодавче право, тобто 987 осіб то виділені цього року кошти, через збільшення вартості путівок на 30 %, дають змогу оздоровити тільки 645 осіб.

          Однак у цьому році забезпечено коштами 560 осіб, які подали заяви для одержання компенсації замість путівки.

          Надано відповіді на всі хвилюючі питання учасників заходу.

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах