Анонси

           



          Назад

          Про виставку –ярмарок «Що може жінка»

                   Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації з шаною та повагою ставиться до громадських організацій жінок, які своїми руками, думками, енергією створюють матеріальні блага не тільки для себе і своїх близьких, а також для жителів області, підтримуючи розвиток малого бізнесу.

                   Вже декілька років поспіль розширюється сфера прикладання праці саме за рахунок розвитку малого підприємництва, де від 50 до 70 відсотків нових робочих місць в області створюється підприємцями.   

          У 2017 році в області за рахунок усіх джерел фінансування  було створено 7,2 тис. нових робочих місць, з них 4,0 тис. - у підприємництві.  

          Успішний розвиток підприємницької діяльності дає можливість забезпечити роботою не тільки підприємців, а й інших шукачів роботи, а також створює сприятливі умови для наповнення місцевого бюджету, зміцнення  фінансової основи для розвитку цивілізованого суспільства.

          Цього року в роботі виставки-ярмарку взяли безпосередньо участь керівниці закладів сфери соціального захисту населення, зокрема, Замглайського дитячого будинку-інтернату,  Новозаводського Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

           

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах