Анонси

           



          Назад

          Гранти на розвиток самозайнятості та підприємництва для ВПО, учасників АТО та їх сімей, місцевих мешканців

          Громадська організація «Асоціація демократичного розвитку» розпочинає реалізацію Проекту МОМ «Зміцнення самозабезпечення внутрішньо переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні», який здійснюється за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина, що діє через Німецький Банк Розвитку KfW.
              Проект має на меті покращити можливості для самозабезпечення та самозайнятості внутрішньо переміщених осіб та мешканців регіонів, які зазнали наслідків конфлікту.
              Громадська організація починає попередній відбір учасників для участі у проекті у Чернігівській області за напрямками: самозайнятість та мікропідприємництво.
              Запрошуються:
          •    Внутрішньо переміщені особи (ВПО) з Донецької, Луганської областей та Криму, які проживають у Чернігівській області.
          У тому числі: особи, які брали участь у тренінгах з професійного навчання, або які отримали грант на професійне навчання від МОМ або будь-якої іншої організації та які використовують набуті під час професійного навчання знання.
          •    Місцеві мешканці Чернігівської області.
          Перевага надається багатодітним матерям/батькам, одиноким жінкам з дітьми, вдовам, представникам етнічних меншин, жертвам домашнього насильства та інших видів тендерного насильства, ветеранам АТО та особам з інвалідністю. 
          •    Віком від 18 до 60 років, які:
          •    «САМОЗАЙНЯТІСТЬ» вже розпочали або хочуть в перспективі започаткувати власну справу. Перевага надається в першу чергу особам без постійного місця працевлаштування.
          •    «МІКРОПІДПРИЄМНИЦТВО» вже мають досвід підприємницької діяльності, активний бізнес, наявне свідоцтво ФОП, ПП чи ТзОВ (одноосібним власником якого є заявник) з реєстрацією до 31 грудня 2016 року. Грант надається на розширення наявного бізнесу.

                Консультації щодо участі у навчанні і попередній запис учасників проводиться з 15 по 31 березня за телефонами: (050) 374-10-14, (067) 416-51-31 або (097) 606-70-96 (з 9:00 до 18:00) та електронною адресою           [email protected] та [email protected] 
           

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах