Анонси

           



          Назад

          До Дня охорони праці

          Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації 19 квітня 2018 року взято участь у круглому столі до Дня охорони праці «Охорона праці – запорука безпечного газопостачання», який було організовано керівництвом ПАТ «Чернігівгаз», Управлінням Держпраці у Чернігівській області, Фондом соціального страхування України у Чернігівській області, Департаментом соціального захисту населення Чернігівської облдержадміністрації, комунальними підприємствами, об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків.

          Учасники заходу обговорювали питання оприлюднення звернення комісії з підготовки та проведення у 2018 році заходів з нагоди Дня охорони праці, культури споживання природного газу, а також проблемні питання взаємодії споживачів та газорозподільної компанії та стан внутрішньо будинкових газових мереж. Передусім, це стосується забезпечення доступу в оселі мешканців для перевірки стану газових приладів і зняття контрольних показань лічильників. В більшості випадків до непорозумінь, а в подальшому скарг та відключень призводить саме ігнорування споживачами своїх обов’язків. В багатоквартирних будинках через несумлінних споживачів страждають їхні сусіди, коли залишаються без газу на невизначений період. При цьому балансоутримувачі не в змозі забезпечити доступ до всіх житлових приміщень, як це передбачено в правилах. Реформа ЖКГ вже стартувала, однак крім доопрацювання підзаконної бази, потрібна ще й практична імплементація. Правильність вибудованої моделі взаємовідносин і її відповідність інтересам всіх сторін передусім залежить від організованості та ініціативності мешканців.

          Завдяки проведеному заходу було привернуто увагу до питання культури споживання газу і взаємовідносин споживач - газорозподільна компанія, оприлюднено звернення оргкомітету в рамках відзначення Всесвітнього дня охорони праці, оскільки впровадження комплексу заходів по запобіганню нещасних випадків на виробництві та дотримання нормативно-правових актів є вельми важливим для газовиків.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах