Анонси

           



          Назад

          Виїзне засідання колегії Міністерства соціальної політики України

          17 травня 2018 року у місті Харкові за участі Прем’єр-міністра Володимира Гройсмана та Міністра соціальної політики Андрія Реви відбулось виїзне засідання колегії Мінсоцполітики „Про пріоритетні напрями реформування соціальної сфери: підсумки та перспективи”, у якому взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Наталія Романова та директор Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Олег Русін, начальник Служби у справах дітей обласної державної адміністрації Людмила Зеленько та начальники управлінь праці та соціального захисту населення Деснянської та Новозаводської у місті Чернігові рад.

          У вступному слові Андрій Рева акцентував увагу на участі Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана в засіданні, що є доказом надзвичайної важливості соціальної сфери в роботі Уряду.

          Міністр також поінформував учасників заходу про поточний стан справ у системі соціального захисту та зазначив, що Мінсоцполітики протягом 2017-2018 років забезпечувало виконання завдань у соціальній сфері, визначених Програмою діяльності Кабінету Міністрів України.

          За словами Міністра, головна увага Міністерства була зосереджена на реалізації завдань щодо: сприяння продуктивній зайнятості та реформі ринку праці; створенні справедливої системи пенсійного страхування; забезпеченні ефективної державної соціальної підтримки населення; розвитку соціальних та реабілітаційних послуг у територіальних громадах; забезпеченні захисту прав дітей.

          Наразі надзвичайно актуальними є питання реалізації низки соціальних гарантій на місцевому рівні, які перейшли на нього в ході децентралізації влади та посилення місцевих бюджетів. Тому на колегії розглядалися як урядові рішення, так і законодавчі ініціативи, спрямовані на забезпечення соціальних гарантій та зобов’язань на усіх рівнях.

           

           

           

           

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах