Анонси

           



          Назад

          Міжнародний день захисту дітей

          З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей у центрах комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю відбулися святкові заходи.

          Конкурси малюнків на асфальті, весела музика, мильні бульбашки, красивий аквагрим дарували неймовірний святковий настрій дітям і дорослим. Прекрасними танцювальними номерами, зворушливими українськими піснями та віршами діти радісно вітали тепле літо, демонструючи свої таланти.

          У центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Світанок» м. Прилуки  відсвяткували подвійне свято – Міжнародний день захисту дітей та 10-річчя створення центру, на яке завітав директор Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Олег Русін.

          «Чи можемо ми навчитися любити, не очікуючи нічого у відповідь? На цьому заході присутні люди, які знайшли відповідь на усі ці запитання. Ви вмієте любити і співчувати, вмієте проявляти милосердя і з великим бажанням це робите. А ювілейна дата, це гарна нагода оцінити, що зроблено для дітей, поміркувати про перспективи. Час, що минув для Вас був сповнений багатьма подіями, де переплелися успіхи й здобутки, проблеми і невдачі. За цей час – Вам є ким пишатися, є за кого порадіти.» – відмітив Олег Русін та побажав діткам, батькам та дружньому колективу закладу миру, злагоди, здоров`я та Божої благодаті!

          На захід до вихованців завітало багато гостей і друзів із солодощами та подарунками.

          Навзаєм діти, їх батьки та працівники центру подарували усім присутнім чудову концертну програму.

          Після концертної програми, на дітей чекали різноманітні майстер-класи, ігри та розваги.

           
           
           
           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах