Анонси

           



          Назад

          Сприяння розвитку соціального діалогу

          В рамках сприяння розвитку соціального діалогу Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації 7 червня 2018 року взято участь у семінарі-тренінгу базового курсу навчання профактиву за проектом «Розвиток державного сектору в Україні», який був організований галузевою профспілкою працівників державних установ України та профспілкою державних службовців Швеції  Fackförbundet ST на базі Підприємства «Навчально-методичний центр» Федерації профспілкових організацій Чернігівської області.

          В процесі спілкування Департаментом було акцентовано увагу на участь організацій профспілок у бюджетному процесі, правові основи ведення колективних переговорів всіх рівнів та укладення колективних угод і колдоговорів, роль первинної профспілкової організації в колективно-договірній роботі, зміст колдоговору.

          Завдяки проведеному заходу представники профактиву дізналися про порядок реєстрації органами соціального захисту колдоговорів, можливості врегулювання низки питань через їх укладення.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах