Анонси

           



          Назад

          Заборгованість із заробітної плати не повинна зростати

          Під головуванням заступника голови  обласної державної  адміністрації Наталії Романової 27 липня ц.р. відбулося чергове засідання Комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

          Розглянуто питання про ситуацію з ліквідації боргів із виплати заробітної плати в області, у т.ч. на підприємствах–боржниках, які проходять процедуру банкрутства та стан виконання рішень судів щодо стягнення заборгованості із заробітної плати.

          За даними моніторингу в області на 1 липня цього року 26  підприємств не спромоглися вчасно виплатити заробітну плату, заборговано 17,4 млн грн, що відповідає рівню попереднього місяця.

          Майже третина або 5,1 млн грн боргів припадає  на підприємства, стосовно яких реалізовуються процедури відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом та підприємства, які призупинили свою економічну діяльність.

          Впродовж липня скорочено борги на 1,5 млн грн та із кола боржників вибули 4 суб’єкти господарювання, зокрема, Дочірнє підприємство НАК «Надра України» «Чернігівнафтогазгеологія», ПрАТ «Камвольно-суконна компанія «Чексіл», Філія «Ірванцівський торфозавод» державного підприємства «Чернігівторф», КП Прилуцької міської ради «Муніципальна поліція».

          За результатами засідання прийнято відповідні рішення.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах