Анонси

           



          Назад

          До уваги місцевих громадських об’єднань ветеранів!

          Держава сприяє розвитку громадянського суспільства, залучаючи  громадські об’єднання ветеранів війни до участі у конкурсах програм (проектів, заходів), що розробляються  інститутами громадянського суспільства.

          Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 14.02.2018 № 156 «Деякі питання надання фінансової підтримки громадським об’єднанням ветеранів» місцеві органи виконавчої влади, починаючи з  2018 року,  забезпечують проведення конкурсів з визначення проектів (заходів), розроблених громадськими об’єднаннями ветеранів, для реалізації яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів місцевих бюджетів з урахуванням положень Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на фінансову підтримку громадських об’єднань ветеранів, заходи з відвідування військових поховань і військових пам’ятників та з відзначення святкових, пам’ятних та історичних дат, затвердженого цією постановою.

          Урядом рекомендовано органам виконавчої влади під час визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка за рахунок коштів місцевих бюджетів, застосовувати Порядок проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2011 р. № 1049.

          Тому, розпорядженням голови Чернігівської обласної адміністрації уповноважено Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації здійснювати організаційні заходи щодо проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених громадськими об’єднаннями ветеранів, на виконання (реалізацію) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету та затверджено форми, які надаються громадськими організаціями ветеранів.

          Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації конкурсні пропозиції приймає до 30 вересня 2018 року щоденно, крім суботи, неділі та святкових днів, з 10.00 до 16.00 (перерва з 13.00 до 14.00) за адресою: м. Чернігів, проспект Миру, 116а, Департамент соціального захисту населення обласної державної адміністрації, 2 поверх, кімната № 209.

          За додатковою інформацією звертатись за контактним телефоном:
          (0462) 72 80 80.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах