Анонси

           



          Назад

          У Чернігові запрацює соціальне таксі

          13 вересня стало особливим днем для підопічних та працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Деснянської районної у м. Чернігові ради. Адже в цей день вони урочисто отримали спеціальний автотранспорт для перевезення людей з інвалідністю, який забезпечить їм надання нових транспортних послуг, допоможе легко пересуватися по місту та стати соціально активнішими громадянами.

          У святковому заході взяли участь народний депутат України Сергій Березенко, директор Департаменту соціального захисту населення Чернігівської ОДА Олег Русін та керівники Деснянської районної у м. Чернігові ради.

          Довідково: Рішенням виконавчого комітету Деснянської районної у місті Чернігові ради від 10.09.2018 № 205 затверджено Порядок надання транспортних послуг територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Деснянської районної у місті Чернігові ради.

          Для цього закуплено легковий автомобіль RENAULT DOKKER, 2018 року випуску, який обладнано спеціальним сертифікованим обладнанням для перевезення людини у кріслі колісному. Автомобіль закуплено відповідно до відкритих торгів, переможцем яких стало ТОВ «Соллі Плюс» м. Харків. Переобладнували автомобіль у м. Києві ТОВ «Окраїна». Вартість спеціалізованого автомобіля згідно з договором про закупівлю становить 748,5 тис. гривень (кошти в сумі 727,5 тис. грн – субвенція з державного бюджету, виділена за сприяння народного депутата України С. Березенка, 21,8 тис. грн – дотація з місцевого бюджету).

          Відтепер до послуг підопічних новий автомобіль, спеціально переобладнаний під інвалідні візки, а також під великий вантаж до півтони, який найближчим часом буде використовуватись для вирішення нагальних, життєво важливих потреб маломобільних громадян, мешканців Деснянського району міста Чернігова.

           

           

           

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах