Анонси

           



          Назад

          Доручення Уряду виконується

          На виконання доручення Уряду від 5 вересня ц.р. сьогодні відбулося спільне засідання обласної робочої групи з питань легалізації заробітної плати і зайнятості населення та тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

          Участь у засіданні дорадчих органів взяли представники ОТГ, які спрямовують свою діяльність на благо інтересів та потреб громади, у тому числі й у сфері праці.

          На засіданні розглянуто проблемні питання у сфері праці: дотримання законодавства про працю в частині її своєчасної виплати, легалізація заробітної плати та зайнятості населення, умови співфінансування громад.

          Головуючим поставлено завдання органам місцевого самоврядування –  вживати дієвих упереджувальних заходів реагування щодо недопущення виникнення заборгованості на підвідомчих територіях, нелегальної зайнятості, максимально покрити асигнуваннями потребу в коштах на видатки з оплати праці, налагодження соціального діалогу, як способу належного регулювання соціально-трудових відносин, оплати праці та забезпечення зайнятості.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах