Анонси

           



          Назад

          Протидія домашньому насильству: дієва участь Департаменту

          Протидія домашньому насильству: дієва участь Департаменту.

          25 вересня 2018 року відбулось чергове засідання міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення під головуванням першого заступника начальника Головного територіального управління юстиції Сергія Рудого.

          У засіданні взяла участь заступник директора Департаменту соціального захисту населення – начальник управління праці та у справах захисту населення від наслідків чорнобильської катастрофи Катерина ТИМОЩЕНКО. Виступили представники Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управління Національної поліції України в Чернігівській області, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

          Цього разу йшлося про спільні дії в рамках інформаційно-просвітницької кампанії #СтопНасильство, з метою впровадження вимог Закону України від 07 грудня 2017 року № 2229-VIII «Про запобігання та протидію домашньому насильству».

          Департамент соціального захисту населення з самого початку бере активну участь у загальнонаціональному право​просвітницькому проекті «Я МАЮ ПРАВО​!», що реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги, за підтримки юридичних клінік, міжнародних донорів та партнерів.

          #СтопНасильство ЯК ПРОТИДІЯТИ ДОМАШНЬМУ НАСИЛЬСТВУ

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах