Анонси

           



          Назад

          Вітання до Міжнародного дня людей похилого віку!

          Є в нашому житті свята, які торкаються кожного з нас. На початку жовтня відзначається одне з таких – День людей похилого віку. Тим більше, що в Україні 1 жовтня святкують і День ветерана.

          Літній вік людини зовсім не означає, що він вже на багато що не здатний, як раз навпаки, те що може літня людина, рідко здатний зробити більш молодий і мова зовсім не про сили і енергію, яка властива молодому поколінню, а про досвід і терпіння, наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, яка присутня в достатку у більшості літніх людей.

          У літніх є одне, якого немає і не може бути в інших. Це – мудрість життя й знання. Саме мудрість, властива людині, яка прожила досить довго на цій землі, може бути наймогутнішим стимулом і фактором розвитку суспільства.

          Ми закликаємо усіх звернути і зосередити свою увагу на сприянні у вирішенні проблем літнього покоління. Турбота про людей похилого віку не повинна мати епізодичний характер, адже вона необхідна щодня, щохвилини, щомиті.

          Робота органів соціального захисту населення спрямована саме на надання необхідної соціальної допомоги і гарантованого соціального обслуговування, що сприяють створенню і підтримці умов для повноцінного життя людей поважного віку. Тож, висловлюю подяку ветеранам соціальної сфери, для яких соціальний захист став справою життя.

          Я низько схиляю перед Вами голову, люди поважного віку. Нехай завжди Вас оточують увагою і піклуванням близькі люди, нехай тішать своїми успіхами діти, онуки та правнуки і нехай ніщо не засмучує ваші будні. Міцного здоров`я Вам, довгих років життя, сердечного тепла, любові та душевного спокою! Зі святом!

           

          З повагою                        

          Директор Департаменту

          Олег Русін                      

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах