Анонси

           



          Назад

          Інтернатні установи області чітко дотримуються плану заходів з підготовки до зими

          27 вересня 2018 року на базі Орлівського психоневрологічного інтернату під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Наталії Романової проведено виїзну нараду з керівниками інтернатних установ системи соціального захисту населення.

          На порядку денному – стан підготовки установ до сталого функціонування в осінньо-зимовий період 2018-2019 років, актуальні питання дотримання норм чинного законодавства при здійсненні допорогових закупівель та формування бюджетного запиту на 2019 рік.

          Крім того, обговорено питання забезпечення належного рівня соціального захисту осіб з інвалідністю, які перебувають в інтернатних установах.

          Принагідно, учасники наради мали змогу ознайомитись із діяльністю Орлівського психоневрологічного інтернату, поділитися власним досвідом та перейняти досвід інших.

           

          Підводячи підсумки наради директор Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Олег Русін, відзначив гарну роботу колективу Орлівського психоневрологічного інтернату та наголосив на основних завданнях в роботі установ:

          – Зараз ми чітко дотримуємося плану роботи в підготовці установ до зимового періоду. Такий темп маємо зберігати й надалі. Ми повинні забезпечити безперебійне функціонування установ, у тому числі в умовах надзвичайних ситуацій,   передбачивши при цьому заходи по охороні життя і здоров’я наших підопічних. Крім того, маємо неухильно дотримуватись прав і свобод осіб з інвалідністю відповідно до вимог Конвенції про права осіб з інвалідністю.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах