Анонси

           



          Назад

          Проведено чергову зустріч з активом громадських організацій чорнобильців

          Сьогодні, 10 жовтня 2018 року, Департаментом соціального захисту населення обласної державної адміністрації взято участь у спільному засіданні рад Чернігівської обласної організації Всеукраїнської громадської організації інвалідів «Союз Чорнобиль України» та Українського національного фонду допомоги інвалідам Чорнобиля.

          На засіданні у черговий раз розглядалися питання соціального захисту та медичного забезпечення. Основним питанням зустрічі було проведення заміни посвідчень громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11 липня 2018 року № 551 «Деякі питання видачі посвідчень особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та іншим категоріям громадян».

          Також учасників зібрання було проінформовано про хід оздоровчої кампанії та обговорено питання підготовки відзначення Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС 14 грудня 2018 року. 

          На всі запитання представників місцевих громадських організацій чорнобильців надано відповіді.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах