Анонси

           



          Назад

          Допомога постраждалим мешканцям Ічнянщини

          Внаслідок пожежі і вибухів на ічнянському арсеналі постраждали 39 населених пунктів, в яких зазнали руйнувань громадські будівлі та приватні помешкання, евакуйовано понад 12 тис. людей.

          Наразі триває ліквідація наслідків катастрофи. Від вибухонебезпечних предметів очищені всі постраждалі населені пункти Ічнянського району.

          Робочі групи продовжують комісійні обстеження житлових будинків, споруд, об’єктів соціальної сфери та життєзабезпечення.

          Кабінет Міністрів України виділив 100 мільйонів гривень на відновлення міст і сіл у Чернігівській області.

          Місцевими органами влади створено резерв будівельних матеріалів для проведення відновлювальних робіт: шиферу, скла, плівки, цвяхів, цегли, цементу, брусу, рубероїду.

          Вся громада Чернігівщини – громадські, благодійні організації, волонтери, трудові колективи – допомагають ічнянцям.

          Коштом працівників Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації та обласного центру по нарахуванню та здійсненню соціальних виплат придбано 1200 м2 поліетиленової плівки, яка 12 жовтня 2018 року вручена заступнику директора Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Станіславу Юрченку для передачі постраждалим.

          Будівельна плівка дозволить оперативно подолати наслідки катастрофи, відновити вікна та зберегти тепло у зруйнованих будинках, доки прибудуть будівельники і повністю відновлять людські обійстя

           

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах