Анонси

           



          Назад

          Нові робочі місця

          За 8 місяців ц.р. роботодавцями області на створені нові робочі місця працевлаштовано 6432 особи. Майже три чверті новостворених робочих місць – для найманих працівників у фізичних осіб – 71,0 % від загальної кількості введених (4562).

           

          Приватні малі підприємства виявляються найбільш мобільними до впровадження прогресивних методів господарювання, швидко реагують на зміни, що відбуваються на ринку праці і орієнтуються на споживчий ринок. Одночасно внаслідок змін в організації виробництва та праці за ініціативи роботодавців було звільнено 3159 осіб, із них 2823 особи, що становить 89 %, у малому бізнесі. Реальний приріст становить 3273 робочих місця, в т.ч. у фізичних осіб - підприємців – 1739.

           

          Нещодавно у співпраці з жіночими громадськими організаціями Чернігівщини Департаментом відвідано Перший приватний ліцензований навчальний заклад «МудрАнгелики», який нещодавно розпочав своє функціонування. Цей заклад працює за програмою Міносвіти України як початкова школа, в якій навчаються 70 учнів.

           

          В школі вже створено 31 робоче місце з належними умовами праці, в подальшому планується розширення закладу в т.ч. і ліцензійних вимог для того, щоб школа виконувала функції гімназії, а це – реальна можливість розширення умов для створення привабливих та сучасних нових робочих місць.

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах