Анонси

           



          Назад

          Чернігівців запрошують долучитись до конкурсу «Благодійник року» ім. меценатів Тарновських

          На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 05.03.2008 № 79 «Про проведення обласного конкурсу «Благодійник року» імені меценатів Тарновських», з метою поширення благодійницької діяльності та меценатства на Чернігівщині обласна державна адміністрація за сприяння Чернігівської обласної ради та за підтримки громадськості проводить обласний конкурс «Благодійник року» імені меценатів Тарновських.

          Конкурс проводиться щороку у семи номінаціях:

          • «Благодійник року — всеукраїнська бізнес-структура»;
          • «Благодійник року — регіональна бізнес-структура»;
          • «Благодійник року — неприбуткова організація»;
          • «Благодійник року — приватна особа» (передбачає визначення трьох переможців);
          • «Благодійник року — благодійник-початківець»;
          • «Благодійник року — представник малого бізнесу»;
          • «Благодійник року — кращий волонтер».

          У конкурсі можуть брати участь фізичні та юридичні особи, які надали одно- чи багаторазову благодійну допомогу для розв’язання суспільних проблем Чернігівської області. Претендентів на участь у конкурсі, за їхньою згодою, можуть висувати органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадські організації, благодійні фонди, заклади освіти, науки, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, будь-які особи, які отримали благодійну допомогу, а також самі благодійники.

          Прошу поширити інформацію про початок та умови участі у конкурсі серед потенційних кандидатів та інших зацікавлених категорій населення (у т. ч. шляхом розміщення відповідних повідомлень на веб-сайтах органів державної влади та на сторінках районних/міських комунальних газет), а також всіляко сприяти процесу висування кандидатів на участь у конкурсі «Благодійник року» імені меценатів Тарновських.

          Для участі у конкурсі організації або особи, які висувають претендентів, мають заповнити заявку встановленого зразка (додається) та надіслати її разом з іншими матеріалами із позначкою «Благодійник року-2018» на адресу Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. № 7) або на адресу електронної пошти ([email protected]) до 20 листопада ц. р.

          До заповненої заявки на участь у благодійному конкурсі в обов’язковому порядку додаються матеріали, які розкривають зміст благодійної діяльності претендента: фотографії, відеозаписи, копії публікацій у ЗМІ, мультимедійні презентації тощо. Переможців буде визначено оргкомітетом конкурсу до Дня благодійництва, який відзначається, відповідно до Указу Президента України від 13.12.2007 № 1220 «Про День благодійництва», щорічно у другу неділю грудня.

          При подачі заявок на конкурс просимо звернути увагу на громадські організації, волонтерів, підприємства та організації, які здійснюють допомогу Збройним Силам України, вимушеним переселенцям, а також членам сімей загиблих та поранених бійців АТО.

          Контактна особа: заступник директора — головний спеціаліст Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Легейда Олена Вікторівна, контактні телефони: (0462) 67-86-94, 0506649142.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах