Анонси

           



          Назад

          Розширення форми розвитку соціального діалогу

          У рамках Угоди про співпрацю між Федерацією профспілкових організацій Чернігівської області та Білоруською професійною спілкою працівників торгівлі у м. Чернігові 28-29 листопада 2018 року відбувся семінар-практикум «Соціальне партнерство: ефективність колективно-договірного регулювання на рівні підприємств. Зміцнення торгового співробітництва». Чернігівщину відвідала делегація із 14 осіб. Це були керівники підприємств, громадські профспілкові лідери Білорусі, які зацікавлені в співпраці та взаєморозвитку братніх стосунків у сфері ведення соціального діалогу.

          У цьому заході активну участь взяли Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації, який координує роботу в сфері розвитку соціального діалогу, а також керівники підприємств Чернігівщини.

          В ході семінару було обговорено питання ведення соціального діалогу в Чернігівській області, змісту територіальної угоди про регулювання основних соціально-економічних принципів і трудових відносин на 2017-2020 роки, яку укладено між органами влади, роботодавцями та профспілками. Представлено законодавчу базу України щодо укладення колдоговорів та угод, їх роль в соціальному захисті працюючих. Роботодавці Чернігівщини познайомили гостей зі своїми бізнесовими питаннями, запросили до співпраці та відвідати виробництва чернігівської взуттєвої фабрики ПрАТ «Берегиня», ПАТ «Базис».

          Подібні заходи надають можливість обмінюватися досвідом, поширювати як соціальні, так і економічні зв’язки, що є корисним для країн-сусідів і їх прикордонних областей.

          Під час зустрічі було також підписано й іншу угоду про співпрацю між ФПО Чернігівщини та Могильовською обласною організацією Білоруської профспілки працівників торгівлі.

           

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах