Анонси

           



          Назад

          Роль соціальних партнерів у реалізації питань сфери праці

          З 27 по 28 листопада 2018 року у м. Києві за сприяння МОП, секретаріатом Національної тристоронньої соціально-економічної ради для учасників соціального діалогу було організовано навчальний семінар, у якому взяла участь Чернігівщина, зокрема, представники від сторони роботодавців та органів влади, які реалізовують політику в сфері розвитку соціального діалогу на територіальному рівні. Тематика семінару була направлена на посилення ролі соціального партнерства з протидії ВІЛ/СНІДу у сфері праці.

          Соціальними партнерами області також передбачено ряд зобов’язань щодо життєзабезпечення в Територіальній угоді про регулювання основних соціально-економічних принципів та трудових відносин на 2017-2020 роки, яку було укладено між органами влади, а саме Чернігівською обласною державною адміністрацією й обласною радою та роботодавцями й підприємцями, зокрема, Обласним об’єднанням організацій роботодавців і Спільним представницьким органом сторони роботодавців Чернігівської області (підприємці), а також профспілками, представленими Спільним представницьким органом репрезентативних профспілок на територіальному рівні.

          Направленість зобов’язань територіальної угоди об’єднує як соціальні, так і економічні питання, що здатні поліпшити рівень життя не тільки працюючих, а й інших категорій населення. В розділі щодо життєзабезпечення, соціальні партнери рекомендують сторонам соціального діалогу на рівні суб’єктів господарювання передбачати створення умов для надання працівникам соціальних, психологічних, юридичних, медичних та консультативних послуг з метою зменшення вразливості до інфікування ВІЛ та недопущення дискримінації ВІЛ-інфікованих.

           

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах