Анонси

           



          Назад

          Забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа

          Третій рік поспіль держава виділяє субвенцію на придбання житла і приміщень для розвитку сімейних форм виховання та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа. Для Чернігівщини цього року передбачено понад 25,6 мільйона гривень.

          На сьогоднішньому засіданні, що провела виконуюча обов’язки голови Чернігівської ОДА Наталія Романова, обласна профільна комісія при облдержадміністрації розглянула питання розподілу субвенції між місцевими бюджетами.

          Першочергово комісія погодила розподіл коштів за двома напрямами: придбання житла для дитячих будинків сімейного типу (майже 7,8 мільйона гривень) та помешкань для дітей-сиріт та осіб з їх числа або ж виплату грошової компенсації на ці цілі (понад 17,5 мільйона).

          Розподіл субвенції між бюджетами районів та міст обласного значення  здійснено відповідно до поданих місцевими комісіями пропозицій пропорційно до потреби. Отже, цьогоріч планується забезпечити житлом 46 осіб.

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах