Анонси

           



          Назад

          Урядом вдосконалено Порядок забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення технічними та іншими засобами реабілітації

          На засіданні Уряду 14 серпня 2019 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 р. № 321» від 14.08.2019 № 806 (набрання чинності від 04.09.2019, публікація в газеті «Урядовий кур’єр № 168), якою вдосконалено механізм забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення засобами реабілітації.

          Актом затверджено зміни до Порядку забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення і виплати грошової компенсації вартості за самостійно придбанні технічні засоби реабілітації, а також до Переліку технічних та інших засобів реабілітації, якими забезпечуються особи з інвалідністю, діти з інвалідністю та інші окремі категорії населення, та Переліку технічних засобів реабілітації для осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та інших окремих категорій населення, за які може виплачуватися компенсації їх вартості, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 р. № 321.

          Методичні рекомендації щодо застосування норм постанови Кабінету Міністрів України від 14.08.2019 № 806 розміщені на офіційному сайті Міністерства соціальної політики України в розділі «Інвалідність» - «Забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації».

          https://www.msp.gov.ua/content/zabezpechennya-tehnichnimi-ta-inshimi-zasobami-reabilitacii-specavtotransportom.html

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах