Анонси

           



          Назад

          Чернігівська обласна організація Українського товариства глухих продовжить працювати на пільгових умовах

                    Комісія з питань надання дозволу на право користування пільгами з оподаткування та надання фінансової допомоги та цільової позики для підприємств та організацій громадських організацій осіб з інвалідністю обласної державної адміністрації під головуванням в. о. голови обласної державної адміністрації Наталії РОМАНОВОЇ за підсумками засідання 26 вересня продовжила право користування пільгами з оподаткування Чернігівській обласній організації УТОГ відповідно до підпункту 282.1.2 пункту 282.1 статті 282 розділу ХІІ «Податок на майно» Податкового кодексу України на період з 01.10.2019 до 01.10.2020.  

          Таке рішення прийнято одноголосно на підставі аналізу стану дотримання організацією критеріїв, встановлених законодавством з пільгового оподаткування підприємств та організацій громадських організацій осіб з інвалідністю. 

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах