Анонси

           



          Назад

          Шануймо літніх людей!

          1 жовтня ми разом з усім світом відзначаємо Міжнародний день людей похилого віку. А в Україні це також і День ветерана. Дата покликана привернути увагу суспільства до проблеми упередженого ставлення стосовно літніх людей і зруйнувати стереотипи, пов’язані з їхнім життям. 

          Саме цей день надає нам всім можливість нагадати про людський обов'язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Адже нам пощастило, що навколо нас є літні люди, чи то сім'я, друзі чи просто знайомі. Літні люди – взірці мудрості, досвіду та оповідей. Вони можуть надихнути нас продовжувати реалізовувати свої прагнення або попередити нас про небезпеки, які ми не знаємо. На жаль, занадто часто ми схильні забувати або, що ще гірше, ігнорувати старших людей у нашому житті.

          Свою шану, турботу та увагу сьогодні дарували своїм підопічним працівники стаціонарних установ системи соціального захисту населення області. У геріатричних пансіонатах, установах соціального обслуговування пройшли святкові концерти, несподівані приємні зустрічі, благодійні обіди, культурно-мистецькі акції тощо.

          Мешканців Козелецького геріатричного пансіонату привітав і директор Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Олег Русін: «Ми маємо зробити все залежне від нас, щоб кожна людина похилого віку відчула нашу турботу, докласти усіх зусиль, щоб ваша золота пора стала багатою та щедрою, як осінь. Бажаємо Вам міцного здоров’я та прожити ще багато років, від молодших поколінь – поваги та шани!»

          За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку було відзначено кращих працівників та активних підопічних пансіонату.

          Із солодощами та подарунками до вітань доєдналась голова правління Чернігівського міського громадського об'єднання інвалідів «Шанс» Світлана Федорова.

          Крім того, Олег Русін та Світлана Федорова завітали на святковий концерт до підопічних територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Деснянської районної у м. Чернігові ради.  

          Будьмо добрішими, даруймо людям поважного віку тепло наших слів, вони цього потребують!!!

           
           
           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах