Анонси

           



          Назад

          З любов'ю до життя!

          Життя на пенсії одноманітне та нецікаве – анітрохи ‼ І в тому нас вкотре переконують активні жителі області старшого віку.

          До відзначення Міжнародного дня людей похилого віку творчі колективи територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Городнянської районної державної адміністрації та Деснянської у м. Чернігові ради взяли участь у Всеукраїнському конкурсі хорового співу «З любов`ю до життя», який проведено Благодійною організацією «Благодійний фонд «Дніпровський» за сприяння Міністерства соціальної політики України у м. Київ.

          Участь в пісенному конкурсі взяли 6 хорів та 25 хорових ансамблів (понад 300 учасників) із Київської, Чернігівської, Донецької, Полтавської, Вінницької, Харківської, Кіровоградської, Рівненської, Сумської, Івано-Франківської областей. 

          За результатами конкурсу, хоровий ансамбль територіального центру Деснянського району м. Чернігова «Берегиня» отримав звання лауреата ІІІ ступеня, а «Мего+» став дипломантом в номінації "Хоровий ансамбль".

          Пишаємось нашими колективами та бажаємо учасникам наснаги на подальші перемоги.

           
           

           

           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах