Анонси

           



          Назад

          «Давай допоможемо!»

          10 жовтня директор Департаменту соціального захисту населення обласної державної адміністрації Олег Русін взяв участь у круглому столі, який проводився Міжнародним благодійним фондом «Let's help», та був присвячений реалізації програми “Гідна Старість”.

          У заході взяли участь міністр соціальної політики України Юлія Соколовська, представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Лариса Баюк, керівники Департаментів соціального захисту населення обласних державних адміністрацій Київської, Черкаської, Львівської, Сумської, Полтавської, Житомирської областей, директори геріатричних пансіонатів та територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

          Між учасниками круглого столу відбулася жвава дискусія при обговорюванні проблем, методів покращення рівня сервісу в геріатричних пансіонатах, були намічені конкретні кроки, що стосуються поліпшення умов проживання людей похилого віку в закладах та визначено курс на змінення переліку надання послуг в них.

          Також, засновниця та директорка Фонду Ольга Бондаренко, презентувала результати діяльності програми “Гідна старість” за останні 6 місяців та розповіла про плани фонду на найближчий час.

          Довідково: станом 01.10.2019 під опікою МФБ «Let's help» знаходиться 120 геріатричних пансіонатів та відділень стаціонарного догляду територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) 7 областей України: Київської, Черкаської, Львівської, Житомирської, Чернігівської, Сумської, Полтавської. Загальна потужність цих закладів становить 7 048 осіб.

          За звітний період витрати фонду на програму «Гідна старість» сягнули 5 193194 гривень, із них:

          – на допомогу установам витрачено 2 462 026 грн;

          – програму навчання персоналу 1 503 469 грн;

          – щотижневі кінопокази 336 000 грн;

          – проведення флешмобів 281 769 грн;

          – програму «Чарівна кнопка» 609 930 грн (кнопки екстреного виклику персоналу встановлені у  геріатричних пансіонатах Київської області).

           
           
           
           
           
           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах