Анонси

           



          Назад

          Питання своєчасної виплати заробітної плати не втрачає актуальності

          На черговому засіданні Комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, яке відбулося під головуванням в.о. голови обласної державної адміністрації Наталії Романової, розглянуто питання щодо ситуації у сфері погашення заборгованості із виплати заборгованої заробітної плати найманим працівникам, у тому числі про стан виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери.

          За статистичними даними на 01.09.2019 за темпами погашення боргів із заробітної плати до початку року область знаходиться на 6  місці в загальному рейтингу по Україні, із сумою заборгованості 12,2 млн гривень.

          За моніторинговими дослідженнями Департаменту на 1 жовтня цього року очікується загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати 13,7 млн грн у 15 суб’єктів господарювання.

          Цього разу на засіданні Комісії заслуховувалися представники суб’єктів господарювання, які мають боргові зобов’язання перед своїми працівниками, зокрема, ПАТ «Чернігівський завод радіоприладів» та ДП «Чернігівторф». Також заслухано заступника директора ДП НАК «Надра України» «Чернігівнафтогазгеологія» у частині виконання плану санації боржника перед органами Пенсійного фонду області.

          За результатами засідання були прийняті відповідні рішення щодо врегулювання ситуації з виплатою заробітної плати, вжиття дієвих заходів щодо дотримання графіків погашення заборгованості та недопущення виникнення нових боржників.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах