Анонси

           



          Назад

          Сторони територіальної тристоронньої соціально-економічної ради розглядали соціально значущі питання

          Відповідно до узгодженого сторонами партнерства плану роботи 29 жовтня 2019 року відбулось спільне засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради та координаційного комітету сприяння зайнятості населення.

          Під час засідання було обговорено виконання сторонами партнерства зобов’язань територіальної угоди за підсумками I півріччя 2019 року, де кожна сторона прозвітувала про хід її виконання, як те планувалося, та визнано, що не всі зобов’язання в повному обсязі були виконані, зокрема, залишилися не погашеними зарплатні борги, не досягнуто значних успіхів у промисловому розвитку, в сфері зайнятості населення.

          У ході активного обговорення питань порядку денного соціальні партнери зосередили увагу на питанні реалізації програми продуктивної зайнятості населення Чернігівської області на 2018-2020 роки за підсумками першого півріччя.

          Окремо розглянули питання професійного навчання, підвищення кваліфікації кадрів на виробництві та дійшли згоди в необхідності удосконалення й організації профнавчання безпосередньо на виробництві, в ліцензованих закладах, а також шляхом запровадження нових форм профнавчання.

          Соціальні партнери підтримали ініціативу профспілок звернутися до Верховної Ради України з пропозиціями до проекту закону «Про повну загальну середню освіту».

                                

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах