Анонси

           



          Назад

          Вітання з міжнародним днем людей з особливими потребами

          Відзначаючи щороку на початку грудня Міжнародний День людей з інвалідністю, прогресивне людство засвідчує цим, що громадяни з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги. Цей День – справедлива шана суспільства та нагадування всім про відповідальність перед особами з інвалідністю, які потребують захисту та підтримки у наш непростий час.

          Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і дбати та пам'ятати про них не тільки 3 грудня, а й протягом всього року.

          Люди з обмеженими можливостями кожного дня долають труднощі та виявляють стійкість духу та непохитну віру в життя, якій можуть позаздрити більшість людей. Ви щодня підтверджуєте Україні та всьому світу, що інвалідність не є перешкодою у значних спортивних та інших досягненнях.

          Бажаємо кожній людині з особливими потребами витримки, мужності, оптимізму, бадьорості духу та міцного здоров’я, достатку в оселях та віри у світле майбутнє і надалі залишатися для нас прикладом безмежних людських можливостей, та міцної сили волі, що ці можливості породжує. Нехай справдяться всі ваші бажання, мрії та задуми!

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах