Анонси

           



          Назад

          Обласним відділенням Українського національного фонду допомоги інвалідам Чорнобиля проведено конференцію за участі органів влади

          З нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС обласним відділенням Українського національного фонду допомоги інвалідам Чорнобиля 10.12.2019 проведено конференцію на тему: «Стан виконання Закону України „Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи“. Збереження рівня соціального захисту чорнобильців». До участі в роботі були запрошені  заступник голови обласної державної адміністрації Н. Романова, представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації та інших органів влади. У роботі конференції цього разу взяла участь президент Українського національного фонду допомоги інвалідам Чорнобиля З. Багрова.

          У доповіді очільника громадської організації Сташка Б.В. звучала критика на адресу органів влади в частині недостатнього виділення коштів на соціальне, медичне та пенсійне забезпечення. Однак відмічено взаєморозуміння та співпрацю з владними структурами на місцевому рівні.

          Наталія Романова з великою повагою відгукнулася про учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Вона окреслила ряд питань, над якими працює обласна державна адміністрація та її структурні підрозділи для поліпшення соціального захисту чорнобильців, зокрема, в частині заміни посвідчень, вчасного спрямування виділених коштів за напрямками державної програми та фінансової підтримки громадських організацій чорнобильців, яку підтримують депутати обласної ради та щороку виділяють відповідні кошти.

          Департаментом акцентовано увагу на підсумки роботи в сфері соціального захисту у цьому році та окреслено ряд напрямків роботи у тісній співпраці з громадськими організаціями в наступному.

           
           
           

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах