Анонси

           



          Назад

          Як відпочиваємо на новорічні свята

          З метою забезпечення раціонального використання робочого часу і створення сприятливих умов для святкування у 2020 р. 7 січня – Різдва Христового слід перенести у 2020 р. у порядку і на умовах, визначених законодавством, робочий день із понеділка 6 січня на суботу 11 січня, йдеться в розпорядженні Кабінету Міністрів України від 23.12.2019 р. №995-р «Про перенесення робочих днів у 2020 році».

          Рекомендація стосується керівників підприємств, установ та організацій (крім органів Пенсійного фонду України, Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта», Державної казначейської служби та банківських установ) щодо працівників, яким установлено п’ятиденний робочий тиждень із двома вихідними днями в суботу та неділю.

          Як повідомлялося, у 2019 р., уряд рекомендував перенести два робочих дні – з понеділка 30 грудня на суботу 21 грудня і з вівторка 31 грудня на суботу 28 грудня. Перенесення було пов’язане з святковим неробочим днем 1 січня (Новий рік).

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах