Анонси

           



          Назад

          Заміну посвідчень чорнобильцям продовжено до 1 січня 2021 року

          Постановою Кабінету Міністрів України від 27.12.2019 № 1129 «Про внесення зміни до пункту 7 постанови Кабінету Міністрів України від 11 липня 2018 р. № 551» продовжено до 1 січня 2021 року термін заміни посвідчень особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи (категорія 1), учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС (категорія 2 та 3) з числа громадян, які брали участь у ліквідації інших ядерних аварій, у ядерних випробуваннях, військових навчаннях із застосуванням ядерної зброї, складанні ядерних зарядів та проведенні на них регламентних робіт, і особам, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи (категорія 2), з числа постраждалих від радіаційного опромінення за інших обставин не з власної вини.

          Це гарантуватиме право громадянам отримувати посвідчення за новими  зразками і користуватися відповідними пільгами та компенсаціями згідно з нормами чинного законодавства.

          В області вже замінено посвідчення 3672 постраждалим особам, тобто переважній більшості чорнобильців.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах