Анонси

           



          Назад

          ВИПЛАТА ДОПОМОГ ТА СУБСИДІЙ В УМОВАХ КАРАНТИНУ: В УРЯДІ ЗРОБИЛИ ВАЖЛИВУ ЗАЯВУ

          За словами заступника міністра соціальної політики Віталія Музиченка «Майже третина одержувачів пенсій та соціальних допомог, особливо маломобільних категорій, отримує їх через Укрпошту, зокрема, шляхом доставки безпосередньо додому. Наразі такі виплати також здійснюються відповідно до визначених графіків. Працівники Укрпошти працюють у звичайному режимі роботи».

          Він також зауважив, що на сьогодні близько двох третіх одержувачів пенсій та соціальних допомог отримують їх за допомогою перерахунків на банківські картки. «Для цих громадян жодних змін у механізмах і термінах отримання відповідних виплат не відбувається», — наголосив  Віталій Музиченко.

          Під час брифінгу заступник Міністра соціальної політики України Віталій Музиченко також повідомив, що заборгованість за несплату комунальних послуг понад два місяці впливає на отримання субсидії на наступний сезон, тож потрібно погасити борг до травня цього року.

          «Таким чином важливо, щоб у травні поточного року в отримувачів пільг та субсидій була відсутня прострочена на понад два місяці заборгованість», – пояснив Віталій Музиченко.

          Він також закликав людей попіклуватися про пенсіонерів та маломобільних людей і допомогти їм оплатити комунальні послуги онлайн, уникаючи відвідування банків та відділень Укрпошти.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах