Анонси

           



          Назад

          Прийнято рішення про визначення статусу та видачу посвідчень

          Комісію з визначення статусу осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, та інших категорій громадян, 11.08.2020 провела очільниця дорадчого органу обласної державної адміністрації Наталія Романова. Під час засідання було звернуто увагу на зміну формату засідання, яке проходило у режимі он-лайн через карантинні обставини, що склалися в області. Як зазначила головуюча, робота Комісії регламентована відповідним положенням, яке має виконуватися без урахування будь-яких обставин, тобто заяви громадян мають розглядатися вчасно.

          Сьогодні Комісією розглянуто 79 подань місцевих органів влади для прийняття рішення про статус постраждалих, видачу посвідчень або їх заміну.

          Всі подання районних державних адміністрацій, міських та районних у місті Чернігові рад, які надійшли станом на сьогодні, були розглянуті та рішенням Комісії задоволені.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах