Анонси

           



          Назад

          Привітання з Державними святами!

          Шановні земляки!

          Щиро вітаю вас із визначними святами -
          Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!

          Наша країна сьогодні впроваджує низку реформ, які мають забезпечити національне відродження та економічне зростання України, покращити доступність населення до суспільних послуг. У свою чергу, органи соціального захисту продовжують працювати у посиленому режимі та щоденно дбають про те, щоб громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах, надання необхідних соціальних гарантій.

          Лише зусиллями, наполегливою працею, правдою і добром кожного з нас, можливо досягти успіху на шляху розбудови заможної, міцної й незалежної держави.

          Нехай ці свята духмяним серпневим запахом українського хліба принесуть у ваші домівки щастя і добро, порозуміння та згуртованість, мир та любов!

          Щиро зичу, щоб не міліло джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додавалась енергія і впевненість у власних силах і переконаннях.

          Також, бажаю, щоб ваша важлива праця на благо рідної Батьківщини та українського народу завжди була плідною та натхненою.

           

          Слава Україні!

           

          З повагою

          Директор Департаменту соціального захисту населення

          Чернігівської обласної державної адміністрації                      Олег РУСІН

           

           

          З нагоди відзначення 29-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора у Департаменті соціального захисту населення Чернігівської обласної державної адміністрації відбулися урочисті заходи.

          Директор вручив почесні відзнаки Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівської обласної ради та Департаменту нагородженим працівникам.

          Назад

           

          Версія для людей з вадами 

          зору

           

          ОГОЛОШЕННЯ про надання пропозицій до розробки проекту плану заходів на 2025-2026 роки з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року

           

          Гарячі телефонні лінії

          "Інформація для внутрішньо переміщених осіб за телефоном "гарячої лінії"::
          (04622) 5-99-38
          Телефони в районах